készítjük a “JELEN ISMERTETŐ” c. filmünket – összeállítottuk már a vázlatát

Tervezett filmünk, a JELEN ISMERTETŐ vázlatát összeállítottuk, hamarosan ez dia-sorozat formában elérhető lesz netes munkafelületünkön. A megtekintéshez, mivel munkaanyagról van szó, regisztráció szükséges. Amennyiben a film készítés közben változik a jelenlegi vázlat, természetesen frissítjük. Honlapunkon a filmkészítés fejleményeiről beszámolunk.

Elkezdjük a film elkészítését valamint szervezzük a film bemutatóit. Ezek beszélgetős rendezvények lesznek szándékaink szerint több városban, reméljük sikerül egy-egy ismert közgazdászt, reform nézetéről ismert személyt megnyernünk. Számításaink szerint 6-8 hét múlva kezdődhetnek a programok.

Az elkészült vázlat már alapot ad ahhoz is, hogy megkeressük azon személyeket, csoportokat és szervezeteket melyek érdekeltek lehetnek az eltervezett közös munkánkban.  A film vázlatának ismeretében már meg tudjuk keresni az azonos pontokat a jelenlegi társadalmi és gazdasági állapotunk nézetében és általános világszemléletünkben. Több csoport, az önállóságukat megőrizve, egymással együttműködve, közösen dolgozva létre hoz majd olyan PROGRAMOT, mely a jelenlegi helyzetből mutat kiutat: felvázol a jelenlegi helyett egy emberközpontú társadalmi, gazdasági rendszert. Elképzelésünk szerint ez a PROGRAM végül szintén film formájában öltene testet.

Az együttműködésben résztvevő csoportok, szervezetek nevét és bemutatkozó anyagát honlapunkon feltüntetjük.

Kialakítunk egy internetes újságot, ahol minden közreműködő cikkeket helyezhetne el.

Az EKO Mozgalom, ebben a leírt munkafolyamatban szervező, tevékenység elindító, aktivizáló szerepet kíván betölteni. Célunk tehát nem az „egyetlen tuti megoldás” kisajátítása és önmagunk fontossá tétele.

Arra törekszünk, hogy tevékenységünk, elképzelésünk és céljaink a résztvevők és az érdeklődők számára folyamatosan megismerhetők legyenek.

Várjuk az érdeklődők kérdéseit, az együttműködök jelentkezését: info@ekomozgalom.hu

 

 

2012.09.16.

Hozzászólok!

comments

Powered by Facebook Comments

Hozzászólás: készítjük a “JELEN ISMERTETŐ” c. filmünket – összeállítottuk már a vázlatát

  1. Tróbert Lívia szerint:

    Egyenlőre jól hangzik! Maradjon is hasonló a stílus és a hozzáállás.
    Dr. Halász József kidolgozta az egész országra vonatkozóan a használható működési tervet, de előtte meg kell hallgatni másokat is!
    Ez minden polgármesternek el lett küldve dr. Halász József által. Az összefogásról, az etikáról, erkölcsről, és mindenki általi felelősségünkről szól. Az új paradigmáról, ahol már nem az önző én a fontos, hanem az embertársam. Őt hogyan, mivel tudom segíteni, hogy szebb legyen a világunk!? Mert, ember boldog nem lehet, ameddig embertársa hiányt szenved valamiben.
    Majd akkor értjük meg, ha elkezdtünk egymásért dolgozni! Az egy felemelő érzés lesz.

Vélemény, hozzászólás?